Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30
Με την Ελλη απέναντί της και τον Δημήτρη να έχει εμφανώς μπλεχθεί σε μια νέα ερωτική περιπέτεια, η Κάτια νιώθει περισσότερο αδύναμη από ποτέ. Ο Αντρέας, αποφασισμένος να τη βοηθήσει, θα προσπαθήσει να παγιδέψει τη Φένια και τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης ετοιμάζεται για το γύρισμα και ζητάει από τη Μαρίνα να είναι δίπλα του.

«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50
Ο Ορφέας υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά σημειώματα κρύβεται η Τατιάνα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Ο Στέφανος και ο Μάνος είναι αντίθετοι με την κίνηση του Αλέξανδρου, αλλά ελπίζουν πως δεν θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στην έκβαση της δίκης της Ολγας. Η Αννα εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο της «μαμάς» προς τη Λήδα, αλλά η επιμονή του Αλέξανδρου σχετικά με το θέμα διαπαιδαγώγησης θα δημιουργήσει εντάσεις.

Ξένη ταινία

«Ολοι θέλουν λίγη αγάπη», ΕΡΤ3, 23:00
Η ιστορία της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του Τζον Λένον από το 1944 ως το 1960. Ενας εμπνευσμένος έφηβος, περίεργος, αιχμηρός και αστείος, που μεγάλωσε στην κατεστραμμένη πόλη του Λίβερπουλ. Η σχέση του με τη θεία του Μίμι που τον μεγάλωσε και την απούσα μητέρα του Τζούλια που μπήκε ξανά στη ζωή του σε μια κρίσιμη στιγμή της νεότητας του, η πρώτη συνάντησή του με τον Paul McCartney και τον George Harrison, η φιλία τους, η αγάπη τους για τη μουσική και η γέννηση των Beatles. Αλλά καθώς ο John αρχίζει μια νέα ζωή, η αλήθεια από το παρελθόν τον οδηγεί σε μια τραγωδία από την οποία δεν θα ξεφύγει. Πρωταγωνιστούν οι Aaron Taylor-Johnson, Kristin Scott Thomas, Anne-Marie Duff. (Αγγλία, 2009, 98’)