Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

«Ελα στη θέση µου», ΑLPHA, 20:00

Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου», ΑLPHA, 20:00
Ο Βλάσης ετοιμάζει τον γάμο-έκπληξη στη Μίκα την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας δέχεται επίσκεψη από τον Ανδρέα για να διεκδικήσει ρόλο στην εταιρεία. Ο Ανδρέας άθελά του κάνει την αρχή στη λύση ενός μεγάλου γρίφου-σπαζοκεφαλιά που τυραννά την οικογένεια Σοφοκλέους. Ο Ζούβας τρώει το τελειωτικό χτύπημα στην εγκληματική του υπόληψη από τον ανακριτή και αρνείται να αφήσει τη Σύλβια μόνη.
«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45
Ο Ανδρέας βλέπει χτυπήματα και προδοσίες να έρχονται από παντού τη στιγμή που ο Κίμωνας προσπαθεί να στήσει το μαγαζί. Ο Φίλιππος ενδίδει στον πειρασμό της ζάχαρης με τα γλυκά της Μαριέττας και το πληρώνει ακριβά. Παράλληλα ο Κίμωνας κάνει πρόταση στη Φωτεινή να αναλάβει την ταβέρνα και να τον βοηθήσει να τη φέρουν στη νέα εποχή. Μαζί τσεκάρουν τις ικανότητες των Ανδρέα, Λάκη και Σωκράτη στο σερβίρισμα παθαίνοντας το απόλυτο κάζο. Ο Ανδρέας, μετά από μια θλιβερή αποκάλυψη, συνειδητοποιεί ότι είναι μόνος του και χωρίς κανέναν σύμμαχο.

Ξένη ταινία

«Επιχείρηση εξόντωσης», STAR, 00:45
O Κέρτι Τσερτς (Τζιμόν Χούνσου) είναι ένας μισθοφόρος στρατιωτικός.  Η τελευταία αποστολή που αναλαμβάνει αφορά την εξόντωση ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας λευκής σαρκός. Τη θανάσιμη εντολή δίνει ένας τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε την κόρη του όταν η συγκεκριμένη συμμορία την απήγαγε και τη σκότωσε. Με τη βοήθεια του αδίστακτου εμπόρου όπλων Τζίμι Μπριτ (Κέβιν Μπέικον), ο Τσερτς βρίσκει τον άνδρα που έχει προσληφθεί για να σκοτώσει. Αυτό όμως που ξεκινάει σαν μια υπόθεση ρουτίνας για τον Τσερτς, θα εξελιχθεί σε πόλεμο μεταξύ δύο πανίσχυρων συμμοριών, με τον Τσερτς να βρίσκεται  ξαφνικά ανάμεσα στη διαφθορά αλλά και στη σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον άνδρα που τον προσέλαβε. (ΗΠΑ, 2011, 82′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.