Γκερέρο: «Ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί» (pic)

Το μήνυμα του Ισπανού στον κόσμο των Πειραιωτών - «Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε κάτι καλύτερο, ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε χθες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μετά τους Ποντένσε και Χασάν ένας ακόμα Ερυθρόλευκος υποκλίθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκερέρο με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο και τόνισε ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Ισπανός επιθετικός στο μήνυμά του ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι στους Ασπρόμαυρους και άξιζαν κάτι καλύτερο στο χθεσινό παιχνίδι. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, αναφέροντας: «Ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί»

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μια νύχτα με δύσκολο φινάλε. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε χθες. Ηταν απίστευτο! Ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.