Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Ηλίας, με τη βοήθεια της μητέρας του, ψάχνει για σπίτι στον νέο τόπο διαμονής του, στον Πύργο. Το διαμέρισμα που βρίσκουν τα έχει όλα: κεντρική θέρμανση, λίγα κοινόχρηστα, και μια σπιτονοικοκυρά που, όπως φαίνεται, βλέπει τον Ηλία ως κάτι παραπάνω από έναν απλό νοικάρη. Μετά από την πρόταση γάμου, η Βέλη περιμένει τον Aγγελο να γυρίσει από τη Δανία και να επιμένει ακόμα να παντρευτούν. Oμως εκείνος επιστρέφει αλλαγμένος. Η Ξένια γίνεται διευθύντρια στο σχολείο, αλλά για κακή τύχη του Μπάμπη γίνεται διευθύντρια και στο σπίτι. Ο Μπάμπης όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Η Βούλα κατηγορεί τον Μηνά πως δεν έχει φαντασία, όμως εκείνος τη διαψεύδει.
«Κάνε γονείς να δεις καλό»
ΑΝΤ1, 21.45
Η Νίκη και ο Βασίλης έχουν τρελαθεί με την αναγκαστική συγκατοίκηση με τους γονείς τους και η ζωή τους έχει γίνει άνω-κάτω. Πάνω στην απόγνωσή τους σκέφτονται πως η καλύτερη λύση είναι να στείλουν τους γονείς τους σε μια οικογενειακή σύμβουλο, μήπως τους βοηθήσει να τα ξαναβρούνε. Από την άλλη, ο Κώστας και η Αλέκα νομίζουν ότι οι αντιδράσεις των παιδιών τους οφείλονται στο ότι δεν μπορούν να δεχθούν τον χωρισμό των γονιών τους.
Ξένη ταινία
«Ο λογιστής» STAR, 21.00
O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα λογιστικό γραφείο και κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Τη στιγμή που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Αφλεκ, Αννα Κέντρικ, Τζέι-Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου, Μέρι Κραφτ. (ΗΠΑ, 2016, 117′)