Ουάρντα: Η συγγνώμη, συγγνώμη και η τιμωρία, τιμωρία!

Ο Αιγύπτιος είχε συναντήσεις τις προηγούμενες μέρες με Μίχελ και Λουτσέσκου δείχνοντας μεταμέλεια, αλλά θα ισχύσει κανονικά η τιμωρία του

Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει ο Αμρ Ουάρντα πριν το ματς με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε από τον Λουτσέσκου με απουσία και από τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό που ακολουθούσαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος θεωρεί τον Αιγύπτιο και προσωπικό του στοίχημα (προτίμησε να τον κρατήσει στην ομάδα αντί του Ενρίκε, ο οποίος πήγε δανεικός) αποφάσισε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά αυτή θα είναι μάλλον και η τελευταία, διότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τον Αμρ Ουάρντα μεσοβδόμαδα και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας του να δείξει μεταμέλεια. Έπειτα όπως σας ενημερώσαμε ακολούθησε ένα νέο τετ-α-τετ του παίκτη με τον Λουτσέσκου, από τον οποίο ο Αιγύπτιος ζήτησε συγγνώμη.

Υπήρξε σε κάποιους η εντύπωση ότι μετά τη μεταμέλεια που έδειξε ο Ουάρντα, θα τον έπαιρνε ο Ρουμάνος τεχνικός στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο αυτοί υπολόγισαν χωρίς τον Λουτσέσκου, ο οποίος σε θέματα πειθαρχίας είναι απόλυτος…

Έτσι ο Αιγύπτιος έμεινε εκτός για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και ο Ρουμάνος θα αποφασίσει αν θα τον πάρει μαζί του στη Λευκορωσία στο ματς με την Μπάτε Μπορίσοφ την προσεχή Πέμπτη (4/10).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.