Αθλητικά

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE      
Απόλλων Σµύρνης  – Πανιώνιος, ΕΡΤ1, 16:00
Αρης – Αστέρας Τρίπολης, ΕΡΤ1, 19:00

Ντοκιµαντέρ

«Αλτερνατίβα» ΕΡΤ3, 16:00
Δείτε σήμερα: «Μουσικοί του δρόμου» (β’ μέρος).
Οι πόλεις είναι συνήθως βοερές, με ήχους αυτοκινήτων και, κατά καιρούς, συνθήματα και φωνές ανθρώπων που κάτι θέλουν να πουν και κάτι να ακουστεί. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά! Η Αλτερνατίβα ανακαλύπτει την άλλη όψη της πόλης (μουσικές και μουσικούς του δρόμου, θεατρικά παιχνίδια και περφόμερ, ζογκλέρ και χορευτές) και μας προτρέπει να κάνουμε ένα σύντομο μουσικό διάλειμμα.

Ξένες ταινίες

«Νυχτερινή καταδίωξη» STAR, 22:50
Ο Τζίμι Κόνλον είναι ένας εκτελεστής στο Μπρούκλιν, γνωστός με το ψευδώνυμο «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι καλείται μέσα σε μία νύχτα να επιλέξει πλευρά. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζόελ Κίναμαν, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Εντ Χάρις, Κόμον. (ΗΠΑ, 2015, 104′)
«Πολύ σκληρός για να πεθάνει:  Η εκδίκηση» ALPHA, 23:00
Μετά την αιματηρή τρομοκρατική έκρηξη σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Νέας Υόρκης, η αστυνομική υπηρεσία λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον εγκέφαλο πίσω από το χτύπημα. Απαίτηση του Σάιμον – με αυτό το όνομα συστήνεται – είναι να επιστρέψει στα πράγματα ο πρώην αστυνομικός Τζον Μακ Λέιν, που απολύθηκε πρόσφατα λόγω αλκοολισμού. Σκοπός του είναι ο Τζον, ένας εκπρόσωπος του νόμου και της τάξης, να «ταπεινωθεί» εκτελώντας μια σειρά από παράλογες και επικίνδυνες επιθυμίες του προκειμένου να μην ισοπεδώσει την πόλη ολόκληρη. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζέρεμι Αϊρονς, Σάμιουελ Τζάκσον. (ΗΠΑ, 1995, 128′)