Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ελληνικές σειρές και ξένες ταινίες

Ελληνική σειρά
«Γυναίκα χωρίς όνοµα»
ΑΝΤ1, 18.30
Η Ελλη βρίσκει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μαρίνας και κάνει σκηνή στον Κωστή. Ο Νάσος εκδηλώνει τις αντιρρήσεις του στη Μάρθα και στη Μαρίνα για το σχέδιο καταστροφής της Κάτιας. Η Σοφία πιέζει τον Δημήτρη για σοβαρή σχέση, ενώ η Κάτια βγαίνει για ποτό με τον Αντρέα. Η Μαρίνα κάνει την πρώτη επαφή με τον Μιχάλη και τον Γιώργο ως Νάντια Πετρίδου.
Ξένες ταινίες
«Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία»
STAR, 22.45
Επικεφαλής πια της επανάστασης που απειλεί το αυστηρά δομημένο κοινωνικό σύστημα, η Τρις και ο Φορ βρίσκονται στο στόχαστρο της Τζανίν. Καθώς ο στρατός της χτενίζει τα ερείπια της πόλης για να τους εντοπίσουν, η Τρις με τον Φορ διασχίζουν την πόλη ελπίζοντας να βρουν συμμάχους. Παράλληλα, η Τρις προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστικό για το οποίο θυσιάστηκαν οι γονείς της, το μυστικό που εξηγεί γιατί η Τζανίν δεν θα πάψει ποτέ να την κυνηγά. Πρωταγωνιστούν οι Σέιλιν Γούντλι, Θίο Τζέιμς, Κέιτ Ουίνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Γουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτς, Τζέι Κόρτνεϊ, Ανσελ Ελγκορτ, Ρέι Στίβενσον. (ΗΠΑ, 2015, 103′)
 
«Berlin calling»
ΕΡΤ2, 23.45
Ο Βερολινέζος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μάρτιν, επονομαζόμενος «Ικαρους», μαγεύει το κοινό με τη μουσική του και κάνει περιοδείες με τη σύντροφο και μάνατζέρ του Ματίλντε σε διάφορα κλαμπ ανά τον κόσμο. Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, η κατάχρηση των ναρκωτικών θα τον οδηγήσει σε μια ψυχιατρική κλινική στο Βερολίνο, όπου εκεί η γιατρός Πέτρα Πολ προσπαθεί να τον κάνει να τιθασεύσει τη δύσκολη προσωπικότητά του. Από τη στιγμή που ο Ικαρους θα φτάσει στον «πάτο», ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι ανάδυσης προς την απελευθέρωση. Πρωταγωνιστούν οι Paul Kalkbrenner, Rita Lengyel, Corinna Harfouch, Peter Schneider. (Γερμανία, 2008, 105′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.