Live Blog Live: ΠΑΟΚ – Άρης

Ο Άρης έδειξε (και) με την σημερινή του εμφάνιση στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι επέστρεψε δυνατός στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οι κίτρινοι πήραν ισοπαλία 1-1 κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Και δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η πειστική εμφάνιση που πραηγματοποίησε ο Άρης στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του, καθώς η ομάδα του Πάκο Ερέρα «ξεδίπλωσε» τις αρετές της και θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και τη νίκη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν να κάνουν αρκετές αλλαγές με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στο ματς, ψάχνοντας το γκολ. Οι φάσεις μπροστά στι δύο εστίες πάντως δεν ήταν πολλές.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ καταγράφτηκε στο 16ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Πέλκα ο Σάκχοφ έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που πίεζε για το γκολ κέρδισε πέναλτι στο 25ο λεπτό.

Ο Ελ Καντουρί, έκλεψε τη μπάλα από τον Σιώπη και από πλάγια θέση αριστερά προσπάθησε να κάνει τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιουνές με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα, χωρίς να υπάρξουν διαμαρτυρίες από τους «κιτρινόμαυρους» Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέλκας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα γράφοντας το 1-0.

Η ισοφάριση του Άρη

Ο Άρης έδειξε μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ότι έχει δημιουργία στο παιχνίδι του και έψαξε την ισοφάριση. Έβγαλε κόντρες και προσπάθησε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι κίτρινοι εκμεταλλεύτηκαν τελικά ένα λάθος του Χατσερίντι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έφτασαν στο 1-1 με τον Γκαρσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελ Καντουρί  και Τόσκα και Γιουνές έμειναν στα αποδυτήρια. Ο Μαροκινός ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, ενώ ο Ρουμάνος δεν τα πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Λουτσέσκου να τον αντικαθιστά. Στο παιχνίδι πέρασαν οι Μάτος και Μπίσεσβαρ. Από την άλλη πλευρά ο Πάκο Ερέρα πέρασε τον Ναζλίδη στο παιχνίδι.

Η αποβολή Κίτσιου

Από το 59ο λεπτό ο Άρης έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Κίτσιου έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Γκαρσία με τον Σιδηρόπουλο να του δείχνει το δρόμο για τα αποδυτήρια.  Ο Λουτσέσκου έδωσε εντολή στον Βέρνμπλουμ να πάει στα στόπερ και στα μπακ οι Μάτος και Τόσκα.

Live Blog Live: ΠΑΟΚ – Άρης