Νέο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς τη Μάλτα εντάσσει στο θερινό πρόγραμμά του 2019 η Ryanair. Το δρομολόγια θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019. «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς τη Μάλτα» δήλωσε ο κ. Νικόλας Λαρδής της Ryanair.

«Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά έως 20% η οποία θα είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 11 Σεπτεμβρίου 2018, και οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά» συμπλήρωσε.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν ακόμα χαμηλότερες τιμές, καθώς και τις τελευταίες βελτιώσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Always Getting Better», ενώ η εταιρεία δεσμεύεται και για την ακρίβεια στο 90% των πτήσεών της.

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής        – €25 x 20 κιλά

– €8 x 10 κιλά

  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel CreditRyanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler