Ξένες σειρές

«Εξι αδελφές», ΕΡΤ2, 14:30
Τα «Υφάσματα Σίλβα» κλείνουν. Η μόνη επιλογή που έχουν οι αδελφές Σίλβα για να διασφαλίσουν το μέλλον της οικογένειας είναι να πουλήσουν το εργοστάσιο στον δον Ρικάρντο. Ο Σαλβαδόρ φεύγει από το σπίτι των αδελφών Σίλβα, καθώς ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του και κατηγορεί την Ντιάνα ότι του έλεγε ψέματα.

«Grey’s anatomy», Alpha, 22:30
Η Μέρεντιθ, θορυβημένη από τα τελευταία γεγονότα, προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Ντέρεκ. Την ίδια στιγμή ο Οουεν σοκάρεται όταν βλέπει τη μητέρα του να εισάγεται στο νοσοκομείο. Η εκπαιδευτική επίσκεψη ενός σχολείου στο «Γκρέι Σλόαν Μεμόριαλ» παίρνει δραματική τροπή όταν οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με την άμεση εισαγωγή στην εντατική δύο τραυματισμένων αστυνομικών. Η Κάλι αναλαμβάνει την εγχείρηση του αστυνόμου αξιωματικού, ενώ στο μεταξύ η Αμέλια πρέπει να διαχειριστεί τα πραγματικά της αισθήματα για τον Οουεν.

Ξένη ταινία

«Αλλάζουμε;» (The change up), Star, 22:00
Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρ’ όλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο πρώτος είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης, ενώ ο δεύτερος ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ενα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου! Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν, καθώς ο Ντέιβ και ο Μιτς προσπαθούν να ζήσουν μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη και να ανταποκριθούν στις καινούργες τους υποχρεώσεις. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ. (ΗΠΑ, 2011, 110′)

HeliosPlus