Την έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών έδειξε και πάλι η Seajets σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Αυγούστου. Το «Tera Jet» υποδέχθηκε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών ως χώρος διανομής παιχνιδιών, ενώ τους προσφέρθηκαν φαγητό και παγωτό μετά την παιδική θεατρική παράσταση στο πάρκο Κυρήνεια του λιμένος Ραφήνας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας και του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου σε συνεργασία με τη Seajets στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων για όλους τους πληγέντες.
Από την πρώτη στιγμή το «Tera Jet» στάθηκε αρωγός, καθώς τα μέλη του, ανάμεσα σε άλλα πλοία και εθελοντές, παρά τις επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες περισυνέλεξαν τις βραδινές ώρες τής 23.7.2018 πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντάς τους και μεταφέροντάς τους με ασφάλεια σε παραπλέοντα μεγάλα πλοία.
Επιπλέον προκειμένου να στηρίξει περαιτέρω τους πληγέντες, η εταιρεία προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που εκδίδει εισιτήριο με το «Tera Jet» για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πυροπλήκτων, από τις 26 Ιουλίου 2018 και ως το τέλος της δραστηριοποίησης του «Tera Jet» για την εφετινή σεζόν.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ