Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ξένες ταινίες και σειρές

Ξένες σειρές


«Grey’s anatomy» Alpha, 22.30
Οι γιατροί του νοσοκομείου εντυπωσιάζονται από την περίπτωση της δρος Χέρμαν μετά τη διάλεξη της Αμέλια για την περιπλοκότητα της εγχείρησης. Την ίδια στιγμή, η Αριζόνα και η Χέρμαν συνεχίζουν τη στενή συνεργασία τους για όλες τις εκκρεμότητες, προτού αρχίσουν οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εγχείρηση. Στο μεταξύ, η Μπέιλι φέρνει τους γιατρούς ενώπιον μιας περίπτωσης εγκύου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Αμέλια εμπλέκεται σε μια πολύ σημαντική εγχείρηση, με όλη την ομάδα των γιατρών να παρακολουθούν με αγωνία. Με τη Στέφανι στο πλευρό της, αρχίζει τη χειρουργική επέμβαση στη δρα Χέρμαν, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι πρόκειται για κάτι πιο δύσκολο από όσο πίστευε αρχικά.
«The affair» ΕΡΤ1, 23.00
Ο τρίτος κύκλος της σειράς μυστηρίου προχωρεί την ιστορία κατά τρία χρόνια. Ο Νόα είναι τώρα καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του πέθανε πολύ πρόσφατα και ο ίδιος συμφιλιώνεται πια με όσα του συνέβησαν τα τελευταία τρία χρόνια, τα οποία βλέπουμε μέσα από μια σειρά φλας μπακ.

Ξένες ταινίες


«Απαγωγή» (Stolen) STAR, 22.00
Μετά την οκτάχρονη φυλάκισή του, ένας επαγγελματίας ληστής (Νίκολας Κέιτζ) προσπαθεί να αποφύγει το παρελθόν αλλά εκείνο τον κυνηγά. Ο σκηνοθέτης Σάιμον Γουέστ («The Mechanic») και ο βραβευμένος με Οσκαρ Νίκολας Κέιτζ («Αφήνοντας το Λας Βέγκας») συνεργάζονται και πάλι, χρόνια μετά την ταινία «Con Air». (ΗΠΑ, 2012, 95′)
«42» Star, 02.00
Η ταινία αφορά την πραγματική ιστορία του Τζάκι Ρόμπινσον, του πρώτου Αφροαμερικανού που κατάφερε και αγωνίστηκε το 1947 στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ στην ομάδα των «Μπρούκλιν Ντότζερς» με το νούμερο 42 στη φανέλα του. Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Τσάντγουικ Μπόουσμαν, Νικόλ Μπεχάρι, Κρίστοφερ Μελόνι, Ράιαν Μέριμαν. (ΗΠΑ, 2013, 116′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.