Ξένη σειρά
«Grey’s anatomy» Alpha, 22.30
Καθώς ο Ντέρεκ προετοιμάζεται να μετακινηθεί μόνιμα στην Ουάσιγκτον, η Μέρεντιθ προσπαθεί να κρατήσει το μυαλό της απασχολημένο με τα θέματα του νοσοκομείου. Στο μεταξύ, ο Τζάκσον και η Εϊπριλ καλούνται να διαχειριστούν τα δυσάρεστα νέα που τους ανακοινώνονται για την επικείμενη γέννα, ενώ η Αριζόνα και η Αμέλια αναζητούν έναν κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίσουν τη δρα Χέρμαν. Η Εϊπριλ παραμένει αισιόδοξη, καθώς η Αριζόνα έχει αναλάβει να κάνει τις εξετάσεις για το μωρό. Την ίδια στιγμή, ο Οουεν και η Κάλι ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να ξαναμπούν στο παιχνίδι του φλερτ και της αναζήτησης νέου συντρόφου. Παράλληλα, η Μέρεντιθ, η Μάγκι και η Μπέιλι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνικές για να κατανοήσουν την εμφάνιση όγκου σε έναν ασθενή τους.
Ξένες ταινίες
«Από το Παρίσι µε αγάπη»
(From Paris with love)
STAR, 22.00
Ο Τζέιμς Ρις (Τζόναθαν Ρις Μέγερς), ασκούμενος της CIA, επιθυμεί να γίνει ένας γνήσιος πράκτορας και να ζήσει την αληθινή δράση. Οταν επιτέλους αναλαμβάνει την πρώτη του αποστολή, σπεύδει να συναντήσει τον συνεργάτη του και ειδικό πράκτορα Τσάρλι Γουόξ (Τζον Τραβόλτα), ο οποίος έρχεται στο Παρίσι προκειμένου να εμποδίσει μια τρομοκρατική επίθεση. Οταν ο Τζέιμς ανακαλύπτει πως και ο ίδιος αποτελεί στόχο των τρομοκρατών, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που μπορεί να τον κρατήσει στη ζωή είναι ο Τσάρλι. (Γαλλία, 2010, 84′)
«Socialism»
ΒΟΥΛΗ, 22.00
Ενα κρουαζιερόπλοιο διασχίζει τη Μεσόγειο, έχοντας ανάμεσα στους επιβάτες του έναν εγκληματία πολέμου και την εγγονή του, έναν ρώσο πράκτορα, έναν γάλλο φιλόσοφο, έναν παλαιστίνιο πρέσβη και μια αμερικανίδα τραγουδίστρια. Με τους Ζαν Μαρκ Στελέ, Κατρίν Ταβιέ. (Γαλλία, 2010, 101′)

HeliosPlus