H Λέσβος τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πάρα πολλά χτυπήματα και έτσι αυτο το καλοκαίρι ο GPapa, ο Rocfellaz και ο Tosin Martyns αποφάσισαν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Ταξίδεψαν εκεί με όλη την ομάδα και γύρισαν εκεί το video clip του τραγουδιού «Criminal Dance» με σκοπό να αναδείξουν την ομορφιά και τα τοπία της Λέσβου.

Ο GPapa Dj και παραγωγός (σ.σ.Γιώργος Παπαβασιλείου) είναι γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από την Μυτιλήνη. Αρχισε παίζοντας μουσική σε διάφορα Bar – Clubs της Αθήνας. Εχει συνεργαστεί με dj όπως είναι οι Lil John, Florida, Alexunderbase, Tara Holtea, Keith Lawrence και πολλούς άλλους. Απο το 2010 ασχολείται ενεργά και με την δισκογραφία. Η πρώτη του παραγωγή με τίτλο «Baby Play’» ήταν το 2010 και είχε περισσότερα από 200.000 views στο YouTube. Το 2013 ίδρυσε την δική του δισκογραφικήεταιρεία με τίτλο Royal Records.

To 2015, ο G Papa έκανε την πρώτη διεθνή συνεργασία του με τη ρουμάνα τραγουδίστρια Tara Holtea στο «Sunshine» το οποίο μπήκε στο Τop 100 στα Charts της Ρουμανίας. Το 2016 ο G Papa κυκλοφόρησε 2 singles, το «Lamalama» και το «Find you»

Ο Rocfellaz (σ.σ Λεπετζίδης Σωτήρης) έχει παίξει σε πολλά κλαμπς ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το προσωπικό του single με τιτλο «No Puedo» και εφτασε νουμερο 40 στο beatport του top 100.