Ντοκιµαντέρ


«Fatal Vows» ΣΚΑΪ, 03.30
Ο Κρεγκ και η Κάρεν Κάλερ απολάμβαναν μια ζωή γεμάτη αφθονία και ανέσεις, σε ένα εύπορο προάστιο του Τέξας. Κάτω από την επιφάνεια, όμως, ο γάμος τους έκρυβε ένα εκρηκτικό μείγμα σεξουαλικών εμμονών, καταπίεσης και διαστροφής. Ετσι, μια σπίθα ήταν αρκετή για να καταστρέψει τον γάμο τους και ό,τι άλλο είχαν χτίσει μαζί.


Ξένες ταινίες


«Αγριόχορτα» (Les Herbes Folles)


ΒΟΥΛΗ, 22.00
Ενα χαμένο πορτοφόλι θα ενώσει με τρόπο αναπάντεχο τις ζωές ενός παντρεμένου μεσήλικα και μιας ανύπαντρης οδοντιάτρου, που έχει σαν χόμπι να οδηγεί αεροπλάνα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Παίζουν οι Αντρέ Ντισολιέ, Σαμπίν Αζεμά, Ματιέ Αμαλρίκ, Αν Κοσινί. (Γαλλία, 2009, 104′)

«The hangover,part3» STAR, 22.00
Δεύτερη συνέχεια της υπέροχης αμερικανικής κωμωδίας του Τοντ Φίλιπς «The hangover» (2007) με την τετραμελή αντροπαρέα των Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς, Ζακ Γαλιφιανάκη και Τζάστιν Μπάρτα μπλεγμένη αυτή τη φορά με γκάνγκστερ. Και όλα αυτά επειδή ο «μπουλούκος» της παρέας (Γαλιφιανάκης) προσπαθεί να βρει αυτό που όλοι οι φίλοι του έχουν: γυναίκα. Η ταινία που όπως και οι δύο προηγούμενες σκηνοθετήθηκε και πάλι από τον Φίλιπς, παρακολουθείται ευχάριστα στην τηλεόραση, αν και είναι πια εμφανές ότι ο μύθος έχει ξεχειλώσει. (ΗΠΑ, 2013, 96′)


«AmericanPie: Ενα τρελό, τρελό Σαββατοκύριακο» (American Pie presents: The naked mile) STAR, 02.00
Μια παρέα εφήβων δοκιμάζει την τύχη της στο διαβόητο «Μαραθώνιο Γυμνιστών», έναν αγώναδρόμου που διοργανώνει το κολέγιό της ετησίως και στον οποίο λαμβάνουν μέρος γυμνοί φοιτητές και φοιτήτριες. Μια από τις πολλές νεανικές περιπέτειες που γυρίστηκαν στο πλαίσιο της διάσημης κινηματογραφικής «σειράς» «American Pie», η οποία υπήρξε πολύ της μόδας τα πρώτα χρόνια του μιλένιουμ. Παίζουν οι Τζον Γουάιτ, Γιουτζίν Λεβί, Στιβ Τάλεϊ, Τζέσι Σραμ. Σκηνοθεσία: Τζον Νάσμπαουμ. (ΗΠΑ, 2006, 94′)

HeliosPlus