Στον «Γευσιγνώστη» Αυγούστου που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Αυγούστου με «Το Βήμα της Κυριακής»:
Eνα συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στην ντομάτα.
- Στρώνουμε το τραπέζι με πρωτότυπα ορεκτικά και εξαίσια κοκκινιστά κρεατικά, ψαρικά, λαδερά και γεμιστά.
- Ναπολιτέν: η κλασική ιταλική σάλτσα βήμα βήμα και τα μυστικά της αλλά και 15 ακόμα συνταγές για σάλτσες και ντιπ με μαγειρεμένη, ωμή και λιαστή ντομάτα.
- Φτιάχνουμε γλυκά με ντομάτα: μαρμελάδες, καπκέικ, γρανίτα και γλυκό του κουταλιού.
- Προσθέτουμε στις κρύες ντοματόσουπες φρούτα εποχής και αρωματικά βότανα.
- Βάζουμε ελληνικά τυριά σε «κόκκινα» ζυμαρικά, ριζότι και πιλάφια.
- Πασπαλίζουμε με αφρό αλατιού τις ντοματοσαλάτες μας.
- Φουρνίζουμε ντοματοψωμάκια, φοκάτσια με λιαστές ντομάτες και τάρτες.Και άλλα μυστικά και συνταγές με το πιο δημοφιλές λαχανικό.