Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 7 Αυγούστου

Ξένες σειρές και ξένη ταινία ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Ξένες σειρές

«Ο φάρος», ΕΡΤ3, 15.00
Ο γιατρός είπε στην Πάτρι ότι κινδυνεύει να γεννήσει πρόωρα και της συστήνει ξεκούραση. Οι διαρκείς επισκέψεις της Φενγκ δεν τη βοηθούν να ξεκουραστεί όμως. Ειδικά όταν η Φενγκ δεν ξέρει ότι το παιδί που περιμένει η Πάτρι είναι του Βίκτορ. Ο Μον συνειδητοποίησε ότι η Εύα είναι ερωτευμένη με τον Ρικάρντο και ότι δεν έχει θέση στη ζωή της. Εφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού.
«The affair», ΕΡΤ1, 23.00
Η εξαφάνιση της Ουίτνι οδηγεί την Ελεν να ψάξει τη σχέση του Νόα με την Αλισον και την οικογένειά της. Ο Κόουλ ψάχνει και αυτός απαντήσεις στο ράντσο των Λόκχαρτ. Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Τζέφρις σημειώνει σημαντική πρόοδο στην υπόθεσή του.
Ξένη ταινία
«Η γεύση της εκδίκησης» STAR, 22.00
Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υποκόσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος άγνωστος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βίκτορ γνωρίζει τυχαία την Μπεατρίς, μια μυστηριώδη Γαλλίδα που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από το δικό του. Η έλξη του για εκείνη συνεχώς αυξάνεται αλλά θα ανακαλύψει ότι η Μπεατρίς είναι ένα θύμα που αναζητεί με πάθος εκδίκηση και χρειάζεται τη βοήθειά του. Σύντομα και εκείνη ανακαλύπτει ότι ο Βίκτορ είναι ο άντρας που αναζητεί τη δική του προσωπική εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του. Οταν οι δύο αυτοί πληγωμένοι και εμμονικοί άνθρωποι έρθουν κοντά, η χημεία και η ένταση μεταξύ τους θα γεννήσει ένα βίαιο σχέδιο εκδίκησης. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ντομινίκ Κούπερ, Τέρενς Χάουαρντ, Αρμάντ Ασάντ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Νούμι Ράπας. (ΗΠΑ, 2013, 111′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.