Ξένες σειρές

«Ο φάρος», ΕΡΤ3, 15.00
Ο γιατρός είπε στην Πάτρι ότι κινδυνεύει να γεννήσει πρόωρα και της συστήνει ξεκούραση. Οι διαρκείς επισκέψεις της Φενγκ δεν τη βοηθούν να ξεκουραστεί όμως. Ειδικά όταν η Φενγκ δεν ξέρει ότι το παιδί που περιμένει η Πάτρι είναι του Βίκτορ. Ο Μον συνειδητοποίησε ότι η Εύα είναι ερωτευμένη με τον Ρικάρντο και ότι δεν έχει θέση στη ζωή της. Εφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού.
«The affair», ΕΡΤ1, 23.00
Η εξαφάνιση της Ουίτνι οδηγεί την Ελεν να ψάξει τη σχέση του Νόα με την Αλισον και την οικογένειά της. Ο Κόουλ ψάχνει και αυτός απαντήσεις στο ράντσο των Λόκχαρτ. Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Τζέφρις σημειώνει σημαντική πρόοδο στην υπόθεσή του.
Ξένη ταινία
«Η γεύση της εκδίκησης» STAR, 22.00
Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υποκόσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος άγνωστος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βίκτορ γνωρίζει τυχαία την Μπεατρίς, μια μυστηριώδη Γαλλίδα που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από το δικό του. Η έλξη του για εκείνη συνεχώς αυξάνεται αλλά θα ανακαλύψει ότι η Μπεατρίς είναι ένα θύμα που αναζητεί με πάθος εκδίκηση και χρειάζεται τη βοήθειά του. Σύντομα και εκείνη ανακαλύπτει ότι ο Βίκτορ είναι ο άντρας που αναζητεί τη δική του προσωπική εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του. Οταν οι δύο αυτοί πληγωμένοι και εμμονικοί άνθρωποι έρθουν κοντά, η χημεία και η ένταση μεταξύ τους θα γεννήσει ένα βίαιο σχέδιο εκδίκησης. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ντομινίκ Κούπερ, Τέρενς Χάουαρντ, Αρμάντ Ασάντ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Νούμι Ράπας. (ΗΠΑ, 2013, 111′)

HeliosPlus