Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 5 Αυγούστου

Ελληνική και ξένες ταινίες ξεχωρίζουν στην TV.

Ελληνική ταινία
«Σούλα, έλα ξανά» STAR, 21.00

Η Σούλα έχει ερωτευθεί και έχει απογοητευτεί πολλές φορές. Στο κατώφλι των τριάντα, έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με σύντροφο την καριέρα της. Θα ανατρέξει στους παλιούς της έρωτες και θα βρει ξανά μπροστά της τον τσιγκούνη, τον γυναικά, τον μαμάκια, αλλά και τον ζηλιάρη, με την ελπίδα πως κάποιος από αυτούς μπορεί να μεταμορφωθεί στον ιδανικό σύντροφο. Τα σχέδια της Σούλας όμως δεν συμβαδίζουν με τα σχέδια της τύχης. Πρωταγωνιστούν οι: Μιχάλης Μαρίνος, Μάνος Γαβράς, Μέμος Μπεγνής, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούκα, Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Αριέττα Μουτούση, Σούλη Σαμπάχ, Τζώρτζης Μουριάδης. (Ελλάδα, 2009, 84′)
Ξένες ταινίες
«Real steel» ALPHA, 21.30
Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, το δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αφού στο ρινγκ οι γροθιές ανταλλάσσονται από γιγαντόσωμα ρομπότ. Στο περιθώριο αυτών των αγώνων, ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναπολεί τις ημέρες της παλιάς του δόξας. Τώρα προσπαθεί απλώς να επιβιώσει κατασκευάζοντας ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα. Οταν, όμως, ο γιος του Μαξ, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύψει τυχαία ένα εγκαταλελειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, όλα θα αλλάξουν. Ο Τσάρλι αποφασίζει μαζί με τον γιο του να ξαναφτιάξουν το ρομπότ και με σκληρή προπόνηση να επιστρέψουν στα ρινγκ για να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της νίκης. Πρωταγωνιστούν Χιου Τζάκμαν, Ντακότα Γκόγιο, Εβάντζελιν Λίλι, Αντονι Μακί, Κέβιν Ντάραντ. (ΗΠΑ, 2011, 127′)
«Max Payne» ΣΚΑΪ, 23.30

Ο Max Payne είναι ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός που αναζητεί τους δολοφόνους της οικογένειας και του συναδέλφου του. Οσο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μίλα Κούνις, Ολγα Κουριλένκο, Μπο Μπρίτζες. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2008, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.