Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 1η Αυγούστου

Ξένη σειρά «Fatal vows» ΣΚΑΪ, 01.15

Ντοκιµαντέρ


«Ιατρική και λαϊκές παραδόσεις»


ΕΡΤ1, 12.30
Bernard Fontanille: γιατρός έκτακτης ανάγκης που συνηθίζει να κάνει επεμβάσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, ταξιδεύει στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη για να φροντίσει και να θεραπεύσει ανθρώπους. Καθοδηγούμενος από βαθύ αίσθημα ανθρωπιάς, συναντά και μοιράζεται μαζί μας τις ζωές γυναικών και ανδρών που φροντίζουν για τους άλλους, σώζουν ζωές και μερικές φορές εφευρίσκει νέους τρόπους θεραπείας και ανακούφισης. Επίσης παρουσιάζει παραδοσιακές μορφές ιατρικής που είναι ακόμα βαθιά ριζωμένες στην τοπική κουλτούρα. Στο σημερινό επεισόδιο: Ρωσία.
Ξένη σειρά


«Fatal vows» ΣΚΑΪ, 01.15
Προσπαθώντας να ξεφύγει από το τραυματικό παρελθόν της, η Αντζελα Νιλ μετακόμισε στην Αλάσκα ώστε να βρίσκεται μακριά από ό,τι την είχε πληγώσει. Εκεί γνώρισε τον ψυχολόγο Μάικ Ντιξιάνο, ο οποίος της υποσχέθηκε πως θα τη βοηθήσει με τα προβλήματά της. Σύντομα η σχέση τους ξεπέρασε τα όρια ασθενούς και θεραπευτή και ο Μάικ έχασε τη δουλειά του. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν, όμως ο γάμος τους δεν έμελλε να έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Οι δαίμονες του παρελθόντος επέστρεψαν, έτοιμοι να φέρουν άδικα τον θάνατο ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ξένη ταινία


«Στη σκιά των κατασκόπων» STAR, 22.00
O άριστα εκπαιδευμένος εκτελεστής της CIA, που υποφέρει από αμνησία, Τζέισον Μπορν έχει εγκαταλείψει το βίαιο παρελθόν του και ζει με την κοπέλα του. Η προσωπική του ιστορία όμως ματαιώνει τα σχέδιά του για μια ήρεμη ζωή όταν γλιτώνει παρά τρίχα από μια απόπειρα δολοφονίας. Ενα κυνηγητό που κόβει την ανάσα ξεκινάει, με τον εκτελεστή της CIA να βρίσκεται κυνηγημένος από έναν άγνωστο εχθρό και να πρέπει να αποδείξει για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι εύκολος στόχος. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Φράνκα Ποτέντε, Μπράιαν Κοξ, Τζούλια Στάιλς. (ΗΠΑ, 2004, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.