To vima.gr προτείνει για την Τρίτη 31 Ιουλίου

Ντοκιμαντέρ, ξένη σειρά και ξένη ταινία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Ντοκιµαντέρ
«Διασχίζοντας τη Σιβηρία» ΕΡΤ3, 17.00
Ο Nicolas Vanier, ένας παθιασμένος εξερευνητής στον Βόρειο Πόλο, ξεκινάει μια τολμηρή περιπέτεια: να διασχίσει 8.000 χιλιόμετρα σιβηρικής έκτασης στους -50°, από την Ανατολή ως τη Δύση, από τη λίμνη Βαϊκάλη μέχρι την Κόκκινη Πλατεία, ταξιδεύοντας πάνω σε ένα έλκηθρο που το σέρνουν 10 σκυλιά. Στις παγωμένες περιοχές της Σιβηρίας, ο Nicolas συνάντησε ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, τοπία που κόβουν την ανάσα και ένα ανέγγιχτο και αγνό περιβάλλον. Αυτή η σκληρή και πρωτόγνωρη εμπειρία κατάφερε να ολοκληρωθεί μόνο χάρη στην αρμονική συμβίωση και στη φιλία ανάμεσα στον Nicolas και στα σκυλιά του. (Παραγωγής Γαλλίας, 2006)
Ξένη σειρά
«The wire» ΕΡΤ2, 24.00
Ενας μάρτυρας που κατέθεσε κατά του Ντ’ Αντζελο βρίσκεται δολοφονημένος. Ενας μαύρος κακοποιός, θυμωμένος που χτυπήθηκε ένας λευκός φίλος του σε υπόθεση ναρκωτικών, αποκαλύπτει τα ονόματά τoυς και τους ρόλους που παίζουν τα πρωτοπαλίκαρα του Μπάρκσντεϊλ. Ο Μακ Νόλτι ανακρίνει τον Ντ’ Αντζελο και τον πείθει να γράψει ένα γράμα συγγνώμης στην «οικογένεια» του νεκρού μάρτυρα.
Ξένη ταινία

«Διαζύγιο θανάτου» STAR, 22.00
Η Ρέτζι βρίσκεται στο Παρίσι και σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της, Τσαρλς. Οταν πληροφορείται τον θάνατό του, σύντομα η Ρέτζι καταλαβαίνει ότι εκείνος ζούσε διπλή ζωή καθώς γίνεται η ίδια στόχος μιας αδίστακτης συμμορίας. Με τη βοήθεια του μυστηριώδους Τζόσουα Πίτερς και του κυβερνητικό πράκτορα Μπαρτόλομιου, η Ρέτζι έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια για τη μυστική ζωή του άντρα της. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τεντ Λεβίν, Θάντι Νιούτον, Τιμ Ρόμπινς, Σαρλ Αζναβούρ. (ΗΠΑ/Γερμανία, 2002, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.