Λύγισε στο τέλος ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 4-0 από την Αϊντχόφεν

Μετά το 1-0 του Ντε Γιονγκ όμως, κατέρρευσε πλήρως, προδόθηκε από τα ατομικά λάθη των παικτών του και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 αδικώντας πλήρως τον εαυτό του.

Μέχρι το 67ο λεπτό ο Ολυμπιακός έδειχνε να κοντράρει στα ίσα την πρωταθλήτρια Ολλανδίας Αϊντχόφεν. Μετά το 1-0 του Ντε Γιονγκ όμως, κατέρρευσε πλήρως, προδόθηκε από τα ατομικά λάθη των παικτών του και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 αδικώντας πλήρως τον εαυτό του.

Μπορεί το σκορ να είναι ευρύ και κάποιοι να φέρνουν στο μυαλό τους το ματς με την Γκενκ όμως οι Ερυθρόλευκοι σήμερα έδειξαν αισθητά βελτιωμένο πρόσωπο. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν σχεδόν άψογοι ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι και κάποιες πολύ αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατέρρευσαν σαν… πύργος από τραπουλόχαρτα.

Αϊντχόφεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζοέτ, Ντουμφρις (44’ Τέζε), Λουκάσεν, Φιργκέβερ (61’ Μπερέν), Ανχελίνο, Χέντριξ, Ροζάριο, Περέιρο, Μάλεν, Ντε Γιονγκ, Μπέργκβαιν

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84’ Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (69’ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (77’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70’ Χατζησαφί), Φορτούνης (69’ Φετφατζίδης), Ποντένσε (69’ Πάρντο), Βρουσάι (62’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (61’ Ανσαριφάρντ)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.