Υπέβαλλε την παραίτησή του ο Δ. Καμμένος στην Διάσκεψη των Προέδρων

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής κατέθεσε σήμερα στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Υπέβαλλε την παραίτησή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δ. Καμμένος στην Διάσκεψη των Προέδρων, οπότε κλείνει και τυπικά η εκκρεμότητα που προέκυψε μετά την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ.
Στην δήλωση παραίτησής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση ο κ. Καμμένος σημειώνει ότι «ύστερα από την διαγραφή μου από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ψήφο καρδιάς που έδωσα για το ζήτημα της Μακεδονίας μας και κατόπιν των σχετικών συνομιλιών που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να διευκολύνω την εύρυθμη λειτουργία του Προεδρείου του Κοινοβουλίου και να μην εξαντλήσω τις δυνατότητες που μου παρέχει ο Κανονισμός της Βουλής».
«Υποβάλλω ενώπιόν σας την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρει ο κ. Καμμένος. Η διαδικασία αναπλήρωσής του θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018. Το ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται στο πρόσωπο που θα επιλέξει ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος να προτείνει για την θέση του έβδομου αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου. Εκ των πραγμάτων, τα πρόσωπα που απομένουν για να τοποθετηθούν στην θέση αυτή είναι οι βουλευτές Αθ. Παπαχριστόπουλος, Κ. Κατσίκης και Γ. Ζουράρις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.