Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ψυχαγωγική εκποµπή

Ψυχαγωγική εκποµπή


«DOT.»


ΣΚΑΪ, 17.45
Αυτή την Κυριακή η ομάδα του «Dot.» παρουσιάζει αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των καλεσμένων που βρέθηκαν στον καναπέ της εκπομπής και συζητήθηκαν πολύ. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει μια συγκλονιστική τάρτα με ανανά και οι πρωταγωνιστές του «Mamma Mia» περιγράφουν το πιο αστείο συμβάν με τη Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή. Λίγο πριν από το τέλος, προτάσεις για εξορμήσεις κοντά στην Αθήνα.

Ντοκιµαντέρ


«ΗΠΑ: Καταπολέµηση της διαφθοράς»


ΕΡΤ1, 24.00
Οποιαδήποτε εταιρεία κάνει πληρωμές σε δολάρια ή χρησιμοποιεί αμερικανικό διακομιστή, όπως η Google, μπορεί να καταδικαστεί στα αμερικανικά δικαστήρια αν παραβιάσει τον νόμο των ΗΠΑ για τη διαφθορά –άσχετα αν οι δράσεις της είναι απολύτως νόμιμες στη χώρα της. Η Αμερική ισχυρίζεται ότι η διαφθορά βλάπτει όλους και αυτή η πρακτική προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα, από την άλλη όμως είναι και ένα τρόπος να χτυπηθεί ο ξένος ανταγωνισμός και να γεμίζουν οι ΗΠΑ τα ταμεία τους.

Ξένες ταινίες


«Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη» STAR, 23.15
Ο Τέρενς Μακ Ντόνα, αστυνομικός στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Ορλεάνης, προάγεται σε υποδιοικητή έχοντας σώσει έναν κρατούμενο από πνιγμό, ο οποίος θα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα θύματα του τυφώνα «Κατρίνα». Κατά τη διάρκεια της ηρωικής αυτής πράξης όμως, ο Μακ Ντόνα τραυμάτισε σοβαρά την πλάτη του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια βαριά φαρμακευτική αγωγή. Εναν χρόνο μετά παλεύει με το εθισμό του στα ηρεμιστικά και στην κοκαΐνη, όταν ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μάχη εναντίον του εμπόρου ναρκωτικών Big Fate. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Βαλ Κίλμερ, Εύα Μέντες, Τζένιφερ Κούλιτζ (ΗΠΑ, 2009, 111′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.