Αγώνες Μουντιάλ

ΕΡΤ1
17.00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΓΑΛΛΙΑ (ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ) (Ζ)
21.00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (ΚΑΖΑΝ) (Ζ)

Τηλεπαιχνίδι

«Celebrity game night», ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι η Σόφη Ζαννίνου, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρα Δαρμουσλή, ενώ στη δεύτερη θα είναι ο Κώστας Ευριπιώτης, η Νικολέττα Καρρά και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ξένες ταινίες

«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία», STAR, 21.00

Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία, μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Φαμπρίς Λουκινί, Βενσάν Λακόστ. (Γαλλία/Ισπανία/Ιταλία/Ουγγαρία, 2012, 102′)

«Rabid dogs», ΕΡΤ2, 23.50

Οταν η ένοπλη ληστεία δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιό τους, τρεις απελπισμένοι ληστές παίρνουν τρεις ομήρους (έναν άνδρα με το άρρωστο κοριτσάκι του και μία νεαρή γυναίκα) σε ένα εφιαλτικό ταξίδι με αυτοκίνητο, πολλή βία αλλά και τραγικές απώλειες. Πρωταγωνιστούν οι Λαμπέρ Ουιλσόν, Βιρζινί Λεντουαγέν, Γκιγιόμ Γκουί, Φρανσουά Αρνό, Λοράν Λούκας, Γκαμπριέλ Λαζούρ, Πιερ Λεμπό. (Γαλλία/Καναδάς, 2015, 88′)

HeliosPlus