Ξένες σειρές
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
ΕΡΤ2, 23.40
Ο JJ καταφέρνει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, όμως η Aννα Μαρία είναι αποφασισμένη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η φυλακή υφίσταται αλλαγές και η κατάσταση δυσχεραίνει για όλους τους τροφίμους. Η Νένα Χιμένα Εσκομπάρ έρχεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.
«Hemlock grove»
ΣΚΑΪ, 02.30
Η Κριστίνα προσπαθεί να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία που είχε όταν ανακάλυψε το πτώμα της νεαρής κοπέλας στο δάσος. Για περισσότερη ασφάλεια, πηγαίνει να κοιμηθεί στο σπίτι του Σερίφη του Χέμλοκ Γκρόουβ, καθώς είναι φίλη με τις δίδυμες κόρες του. Τη νύχτα όμως ξυπνά ουρλιάζοντας και παραμιλώντας για λυκανθρώπους. Εν τω μεταξύ, εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άνδρας που ισχυρίζεται ότι είδε το άγριο ζώο που σκότωσε τα κορίτσια. Το αποκαλεί «δαιμονικό σκυλί».
Ξένη ταινία
«Μαχητές των δρόµων 6»
STAR, 22.00
Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα –νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, για αυτό και ζητεί τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Λουκ Εβανς, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ. (ΗΠΑ, 2013, 118′)

HeliosPlus