«Δεκαετία Σπανούλη» στον Ολυμπιακό

Για δύο ακόμα χρόνια θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στον Ολυμπιακό όπως φαίνεται θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη συμφωνία που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από το καλοκαίρι του 2010, όταν έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι, ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θα συμπληρώσει μία δεκαετία με την ερυθρόλευκη φανέλα, το 2020, όταν λήγει το νέο -κλειστό διετές- συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο παίκτης που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας δύο «back to back» τίτλους Euroleague με την ομάδα του Πειραιά, το 2012 και το 2013, θα είναι μέρος της νέας ομάδας που φιλοδοξούν να φτιάξουν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι του προπονητή.

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της «Arcadia», μεταξύ του Σπανούλη και των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Λίγες ώρες αργότερα, οι τρεις άνδρες εξήλθαν μαζί από τα γραφεία και ανακοίνωσαν την είδηση της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στο λιμάνι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.