Απών ο Καμμένος από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την εισήγηση Τσίπρα

Χωρίς την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια ώρα ήταν στο γραφείο του στην Βουλή, το οποίο βρίσκεται στην άλλη άκρη του ίδιου ορόφου όπου συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Χωρίς την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο. Μάλιστα την ίδια ώρα ήταν στο γραφείο του στην Βουλή, το οποίο βρίσκεται στην άλλη άκρη του ίδιου ορόφου, όπου συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.
Σύμφωνα αρχικά με κάποιες ανεπίσημες διαρροές από τους ΑΝΕΛ η εξήγηση ήταν ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες για θέματα αρμοδιότητάς του και συναντήσεις, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα και ο ίδιος στους δημοσιογράφους εξερχόμενος και μάλλον δυσαρεστημένος από τις εντυπώσεις που προκάλεσε, όπως ήταν ευνόητο, η απουσία του από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την εισήγηση του πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται, ότι μια ημέρα πριν, ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, είχε διαμηνύσει ότι όταν έρθει –αν έρθει- προς κύρωση στην Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό, το κόμμα του θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.