Πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 56 εκ. ευρώ για τονΓουίλιαναπέρριψε η Τσέλσι σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι «Μπλε» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωριστούν τον Βραζιλιάνο διεθνή, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θαυμάζει τις ικανότητες του Γουίλιαν και θα τον ήθελε στο Ολντ Τράφορντ και όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθεί να πραγματοποιεί κάθε επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή. Δεν αποκλείεται λοιπόν να προσφέρουν παραπάνω από την πρόταση των «μπλαουγκράνα» για να δελεάσουν τους Λονδρέζους.

Ο Γουίλιαν σε 236 συμμετοχές με την Τσέλσι έχει 44 γκολ και μαζί με τονΕντέν Αζάρείναι οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες των «Μπλε».

Παρά το ότι θεωρητικά δεν πωλείται ο Βραζιλιάνος, οι Λονδρέζοι κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Αλεξάντρ Γκολοβίν και του Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Γκολοβίν που αγωνίζεται βασικός με την Εθνική Ρωσίας στο Μουντιάλ, ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι έχει τραβήξει πάνω του τα μάτια αρκετών σκάουτερ.

Από την άλλη ο Πούλισιτς είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όντας μόλις 19 χρονών ήταν βασικός για τη Ντόρτμουντ πέρσι και σε 32 αγώνες της Μπουντεσλίγκα μέτρησε 4 γκολ και 6 ασίστ.

Με τον Αζάρ να επιθυμεί να αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που η «Βασίλισσα» κινηθεί γι αυτόν, η Τσέλσι έχει κάνει την προεργασία της για πιθανούς αντικαταστάτες στα άκρα της επίθεσης.