Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Γαλλία - Αργεντινή (Ζ) ΕΡΤ1, 17.00

Παγκόσµιο Κύπελλο –Ρωσία 2018
Φάση των 16
Γαλλία – Αργεντινή (Ζ)
ΕΡΤ1, 17.00
Ουρουγουάη – Πορτογαλία (Ζ)
ΕΡΤ1, 21.00
Στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Καζάν και αργότερα η Ουρουγουάη την Πορτογαλία στο Σότσι.
Ξένες ταινίες
«Η χαµένη ήπειρος»
STAR, 22.50
Ο δρ Ρικ Μάρσαλ, ένας ιδιόρρυθμος επιστήμονας, θεωρεί ότι είναι κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη, το ταξίδι στον χρόνο, χωρίς όμως επιτυχία. Μια μέρα όμως το απίστευτο αυτό επίτευγμα γίνεται πραγματικότητα και ο Ρικ μαζί με την ομάδα του βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη σε έναν κόσμο με προϊστορικά τέρατα, πρωτόγονους και πολλά άλλα, επικίνδυνα, πλάσματα. Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, μπλέκουν στις πιο ευτράπελες καταστάσεις. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Φέρελ, Ντάνι Μακ Μπράιαντ, Αννα Φρίελ. (ΗΠΑ, 2009, 89′)
«Ο Μεξικάνος»
ΑΝΤ1, 00.30
Ο Μπραντ Πιτ και η Τζούλια Ρόμπερτς μπλέκουν με τη Μαφία και βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση τους σε αυτή την ευχάριστη περιπέτεια του Γκορ Βερμπίνσκι («Πειρατές της Καραϊβικής»), στην οποία ο Τζέιμς Γκαντολφίνι κλέβει την παράσταση. (ΗΠΑ, 2001, 113′)
«Το κεφάλαιο»
ΣΚΑΪ, 00.45
Ο Μαρκ Τουρνέιγ είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Η καριέρα του απογειώνεται όταν αναλαμβάνει τη διεύθυνση σε μια από τις πιο ισχυρές τραπεζικές μονάδες της Ευρώπης. Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί αυτόματα στο επίκεντρο των γεγονότων του διεθνούς χρηματοτραπεζικού συστήματος. Εκεί καλείται να παλέψει και να βγει νικητής σε μια αρένα όπου οι κανόνες αλλάζουν ανάλογα με τους δείκτες των χρηματιστηρίων. Πρωταγωνιστούν οι Γκαντ Ελμαλέχ, Νατάσα Ρενιέ, Γκάμπριελ Μπερν, Σελίν Σαλέτ. (Γαλλία, 2012, 114′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.