Μουντιάλ 2018 – Αργεντινή: Ιδιο σχήμα με Γαλλία ο Σαμπάολι

Το λαϊκό ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» φέρεται να σκέφτεται ο Χόρχε Σαμπάολι. Όπως διαρρέεται από το επιτελείο της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει απέναντι στη Γαλλία την ίδια ομάδα που είχε χρησιμοποιήσει στην νικηφόρα αναμέτρηση με τη Νιγηρία.

Το λαϊκό ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» φέρεται να σκέφτεται ο Χόρχε Σαμπάολι.Όπως διαρρέεται από το επιτελείο της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει απέναντι στη Γαλλία την ίδια ομάδα που είχε χρησιμοποιήσει στην νικηφόρα αναμέτρηση με τη Νιγηρία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/6) η οποία ήταν ανοικτή για ένα διάστημα στους δημοσιογράφους, ο Σαμπάολι δεν είχε στη διάθεσή του τον Έντσο Πέρες. Ο κεντρικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ που ήταν βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια της Αργεντινής, αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στο ισχίο και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Ωστόσο το ιατρικό τιμ της «Αλμπισελέστε» επιβεβαιώνει πως ο 32χρονος θα είναι έγκαιρα έτοιμος ούτως ώστε να προλάβει την αναμέτρηση των «16» κόντρα στη Γαλλία το Σάββατο (30/6).

Σε περίπτωση που ο Σαμπάολι παρατάξει το ίδιο σύστημα, την ενδεκάδα της Αργεντινής θα αποτελέσουν οι Αρμάνι, Μερκάδο, Ταλιαφίκο, Ρόχο, Οταμέντι, Μπανέγκα, Μασεράνο, Πέρες, Ιγκουαΐν, Μέσι και Ντι Μαρία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.