Αγώνες Μουντιάλ

ΕΡΤ1
17.00 ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ζ)
21.00 ΜΟΣΧΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ζ)
01.00 ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μ)
03.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΜΕΞΙΚΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (Μ)
ΕΡΤ2
17.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΜΕΞΙΚΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (Ζ)
21.00 ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ: ΕΛΒΕΤΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Ζ)
ΕΡΤ3
11.00 ΡΟΣΤΟΦ: ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Μ)
01.00 ΜΟΣΧΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μ)

Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Μαρίνα και ο Ηλίας δέχονται επίσκεψη από την Πιλάρ και μαθαίνουν ότι θα γίνουν παππούδες. Η Πιλάρ, εν τω μεταξύ, έχει έναν κρυφό σκοπό για την επίσκεψή της. Ψάχνει να κλείσει από τώρα μπέιμπι σίτερ για το μωρό.
Ο Αγγελος ζητάει από τη Βέλη να πάνε διήμερο στη Μύκονο με την οικογένεια Χλέρου. Κι όσο αυτός επιμένει, εκείνη κάνει τα πάντα για να το αποφύγει. Το ταξίδι που ετοίμασε ο Μηνάς για να κάνει έκπληξη στη Βούλα, δεν πήγε ούτε κατά προσέγγιση όπως το φανταζόταν.
Ξένη σειρά
«Fatal vows»
ΣΚΑΪ, 00.30
Ο Μπομπ Κλόστερμαν ήταν ένας φιλόδοξος πιλότος ελικοπτέρου με πλούσια στρατιωτική δράση, όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τη χωρισμένη μητέρα Μπέκι Κόφιλντ. Τα πρώτα χρόνια ο γάμος τους ήταν ευτυχισμένος. Ομως κάποια εμπόδια στην επαγγελματική του εξέλιξη έγιναν η αφορμή να αποκαλυφθεί η διπλή ζωή που ζούσε εις βάρος της οικογένειάς του. Η Μπέκι ζήτησε διαζύγιο, όμως αυτό που τους χώρισε τελικά ήταν ο θάνατος.
Ξένη ταινία
«Doom»
STAR, 00.15
Μια ομάδα πεζοναυτών του Διαστήματος αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή, τη διερεύνηση μιας σειράς παράξενων γεγονότων σε ένα απομονωμένο ερευνητικό κέντρο στον Αρη. Η έμπειρη ομάδα θεωρεί ότι έχει μαζί της τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη κατάσταση, αλλά καταλήγουν να βρίσκονται στο έλεος γενετικά βελτιωμένων μηχανών-δολοφόνων. Πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζόνσον, Καρλ Ούρμπαν, Ρόζαμουντ Πάικ. (Αγγλία/Τσεχία/Γερμανία/ΗΠΑ, 2005, 93′)

HeliosPlus