Καλοκαίρι μαζί με τον ΑΝΤ1

Το πρόγραμμα που θα καλύψει το «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 02 Ιουλίου με τον τίτλο «Καλημέρα μαζί» αλλά θα είναι χωρισμένο στα δύο…

Εξι ώρες ζωντανού πρωινού προγράμματος έχει ετοιμάσει ο ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα που θα καλύψει το «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 02 Ιουλίου με τον τίτλο «Καλημέρα μαζί» αλλά θα είναι χωρισμένο στα δύο…
Η ενημέρωση έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, από νωρίς το πρωί, έτσι, από τη Δευτέρα και καθημερινά, στις 07.00, «έρχεται» η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 07.00» με παρουσιαστές έξι έγκριτους δημοσιογράφους του σταθμού, οι οποίοι θα εναλλάσσονται, για να μας ενημερώνουν όλο το καλοκαίρι για τις εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινάει το πρώτο δημοσιογραφικό δίδυμο, η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος, για να δώσουν στη συνέχεια τη σκυτάλη στους Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκο Ρογκάκο, τους οποίους θα διαδεχθούν οι Δημήτρης Κοτταρίδης και Ντίνος Σιωμόπουλος.
Μετά από ένα ενημερωτικό τρίωρο σειρά παίρνει η νέα, πρωτότυπη –όπως την χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του σταθμού- ψυχαγωγική εκπομπή, «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00».
Οι ηθοποιοί Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, αναλαμβάνουν τα ηνία της παρουσίασης με σκοπό να μας «ενημερώνουν» για πιο light θέματα και να μας χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips απόδρασης και δροσερούς προορισμούς, παρέα με καλεσμένους έκπληξη. Μαζί τους θα είναι οι Μαρία Λουίζα Βούρου, Παναγής Τζωρτζάτος, Εβελίνα Νικόλιζα και Νίκη Λεμονή.
Το ταίρι ξέρει

Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ξεκινήσει και το καλοκαιρινό τηλεπαιχνίδι του σταθμού «Το ταίρι ξέρει» με παρουσιαστή τον performer Τόνι Σφήνο.
Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε 5 γύρους. Στους 4 πρώτους, οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους, ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει και το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου.
Τα ζευγάρια που κερδίζουν κάθε ημέρα, έρχονται αντιμέτωπα στο Μεγάλο Τελικό της εβδομάδας, όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.