Πρόγραμμα Τρίτης 26/6/2018

ΕΡΤ1 17.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Ζ) 21.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Ζ) 01.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Μ) 03.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΠΕΡΟΥ (Μ)

ΕΡΤ1
17.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Ζ)
21.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Ζ)
01.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Μ)
03.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (Μ)
ΕΡΤ2
17.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (Ζ)
21.00 ΡΟΣΤΟΦ: ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζ)
ΕΡΤ3
11.00 ΣΑΡΑΝΣΚ: ΙΡΑΝ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Μ)
01.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Μ)
Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Ο διοικητής Σέκερης ενημερώνει την Τατιάνα για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη και τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά. Στο μεταξύ, η Ελένη αλλάζει κλειδαριές στο σπίτι και ο Ορφέας έχει μια τεράστια έκρηξη. Η Ηρώ επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Θεοχάρη, ενώ η Αμαλία είναι στο σπίτι, και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ελπίδα ζητεί από τον Στέφανο να αφήσει την Αλκυόνη να πάει στην Κρήτη μαζί της. Η Βέρα δεν αντέχει, και σε μια στιγμή αδυναμίας προσπαθεί να μιλήσει στον Θεοχάρη για το μυστικό που του κρύβει. Η Αφροδίτη κάνει παράπονα στον Αγγελο για τη σχέση τους, αυτός όμως με την αντίδρασή του δείχνει να μη νοιάζεται καθόλου.
Ξένη ταινία
«Ο δικαστής» STAR, 22.00
Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του. Παρά την επαγγελματική του δεινότητα όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Ο απροσδόκητος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένειά του. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται απόλυτα πάνω του καθώς δεν έχει άλλοθι ή κάποια μνήμη τού τι ακριβώς συνέβη. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον. (ΗΠΑ, 2014, 129′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.