To διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ θα εισηγηθεί στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 29 Ιουνίου την αντικατάσταση των δύο απερχόμενων μελών με την εκλογή των κ.κ Κωσταντίνου Ανδρεόπουλου και Λάμπρου Παπακωσταντίνου, ως μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ.

O κ. Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος είναι νομικός σύμβουλος με επαγγελματική παρουσία στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).
Ανέλαβε διάφορες θέσεις εντός της ΕΤΕπ, μεταξύ αυτών και Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου ΕΤΕπ, όπου δόμησε εκ βάθρων και διαχειρίστηκε την ομάδα κανονιστικής συμμόρφωσης του οργανισμού. Επίσης, διετέλεσε Επικεφαλής του Ελληνικού Τομέα της ΕΤΕπ και εν συνεχεία ως Διευθυντής Νομικών Θεμάτων σε παγκόσμια κλίμακα καθώς και ως Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος στη Νομική Διεύθυνση όπου και του δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθεί εις βάθος, μεταξύ άλλων έργων, με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την Αττική Οδό και τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Παραμένει σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕπ καθώς και μέλος του Συμβουλίου της ICME, Ρουμανικής θυγατρικής του Ομίλου Βιοχάλκο (Ελληνικά Καλώδια).
Ο κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου είναι Chief Investment Officer στην Virtus International Partners LP η οποία διαχειρίζεται το Virtus South European Fund.
Έχει εργασθεί στα τμήματα Επενδυτικής Τραπεζικής της Barclays και της ABN Amro ενώ το 1996 αποτέλεσε συνιδρυτή του ομίλου Π&Κ. Κατά την περίοδο 2007 έως 2010 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του κλάδου Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την ευρύτερη περιοχή. Το 2011 ίδρυσε την Virtus Equity Partners και για 3 έτη παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες και χρηματοοικονομικούς επενδυτές σε πολυάριθμες συναλλαγές σε Ελλάδα, Σερβία και Τουρκία.
Το 2014 ανέλαβε τη θέση Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλου στη Γενική Τράπεζα.