Σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ισλανδίας σημείωσε η Νιγηρία για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου, στο Βόλγκογκραντ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα των «Σούπερ Αετών» διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, με τρεις βαθμούς, έχοντας να αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική την Αργεντινή που έχουν μόλις έναν.

Σκόρερ των δύο τερμάτων της Νιγηρίας ο Μούσα στο 49΄ και στο 75΄, ενώ ο Ισλανδοί έχασαν πέναλτι στο 82΄ με τον Γκ. Σίγκουρντσον.

Από την πλευρά του, οι Ισλανδοί έχουν μόλις ένα βαθμό και θα πρέπει να κερδίσουν την Κροατία (που έχει ήδη προκριθεί) για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Μάθιου Κόνγκερ (Νέα Ζηλανδία)

Κίτρινες κάρτες: 44΄ Ιντόγου

ΝΙΓΗΡΙΑ (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Μπαλόγκουν, Τροστ Εκόνγκ, Ομερούο, Μόουζες, Εντίντι, Όμπι Μίκελ, Ετέμπο (90΄ Ιγουόμπι), Ιντόγου, Ιχεανάτσο (85΄ Ιγκάλο), Μούσα.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σάβαρσον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον (65΄ Ίνγκασον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (87΄ Σκούλασον), Μπιάρνασον, Μπόντβαρσον (71΄ Σιγκούρνταρσον), Φινμπόγκασον.