Τηλεπαιχνίδι
«Celebritygame night» ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα, αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι η Ζέτα Δούκα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Γιώργος Βάλαρης, ενώ στη δεύτερη ομάδα θα είναι η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Κώστας Καραφώτης και ο Πέτρος Πολυχρονίδης.


Ξένες ταινίες
«Ο λόγος του βασιλιά» ΣΚΑΪ, 00.45
Μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Γεωργίου Ε’, ο Μπέρτι, που όλη του τη ζωή υποφέρει από τραυλισμό, γίνεται ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας Γεώργιος ΣΤ’. Με τη χώρα του στα πρόθυρα πολέμου, η σύζυγός του προσκαλεί έναν λογοθεραπευτή για να βοηθήσει τον άνδρα της. Παρά το δύσκολο ξεκίνημα, οι δύο άνδρες ακολουθούν μια ανορθόδοξη μέθοδο θεραπείας και μια δυνατή φιλία γεννιέται ανάμεσά τους. Η ταινία, παραγωγής 2010, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων 4 βραβεία Οσκαρ από τα 12 για τα οποία προτάθηκε. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τομ Χούπερ και το σενάριο είναι του Ντέιβιντ Σίντλερ. Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Τζέφρεϊ Ρας και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ.

«Hachico: Η ιστορία ενός σκύλου»
ALPHA, 23.00
Από την ημέρα που ο καθηγητής Πάρκερ (Ρίτσαρντ Γκιρ) μάζεψε από τον δρόμο τον εγκαταλελειμμένο σκύλο Χάτσικο, ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσά τους θα είναι πολύ δυνατός και ιδιαίτερος. Ο ένας φροντίζει με τον τρόπο του τον άλλον και κάποια στιγμή γίνονται αχώριστοι. O Χάτσικο συνοδεύει τον Πάρκερ κάθε πρωί στο τρένο και το απόγευμα είναι πάλι εκεί περιμένοντάς τον να επιστρέψει από τη δουλειά. Κάποια ημέρα όμως ο Πάρκερ δεν θα είναι συνεπής στο πρόγραμμα αναχωρήσεων του σταθμού και στο καθιερωμένο ραντεβού τους. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2009, 93′)

HeliosPlus