Basket League – Playoffs 2018
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΟΚ
ΕΡΤ1, 18.00
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»
ΕΡΤ2, 20.00
Καθώς η μέρα του γάμου τους πλησιάζει, ο Μέρντοχ και η δρ Ογκντεν εμπλέκονται στη δίκη μιας γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του άνδρα της.
Ελληνική ταινία
«Στρέλλα»
ΣΚΑΪ, 00.45
Ο Γιώργος αποφυλακίζεται ύστερα από 14 χρόνια για έναν φόνο που διέπραξε σε ένα μικρό χωριό στην ελληνική επαρχία. Περνάει το πρώτο του βράδυ σε ένα φθηνό ξενοδοχείο στην Αθήνα, όπου γνωρίζει τη Στρέλλα, μια νεαρή εκδιδόμενη τρανς. Θα περάσουν τη νύχτα μαζί και πολύ σύντομα θα ερωτευτούν. Το παρελθόν όμως στοιχειώνει τον Γιώργο. Με τη Στρέλλα στο πλευρό του, θα πρέπει να αναζητήσει μια νέα διέξοδο. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Κοκιασμένος, Μίνα Ορφανού, Μπέτυ Βακαλίδου, Μίνως Θεοχάρης. (Ελλάδα, 2009, 111′)
Ξένες ταινίες
«Μπαμπάς για γκολ»
ALPHA, 13.50
Ο Τζο Κίνγκμαν, άρχοντας των γηπέδων, είναι νέος, πλούσιος, διάσημος και ορκισμένος εργένης. Στη ζωή του όμως θα μπει ξαφνικά η 7χρονη κόρη του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Τώρα, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της αθλητικής του καριέρας, καλείται να συνδυάσει προπονήσεις, εκδηλώσεις και πάρτι από τη μια, παραμύθια, κούκλες και μαθήματα μπαλέτου από την άλλη. Πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζόνσον, Κίρα Σέντγουικ, Μάντισον Πέτις. (ΗΠΑ, 2007, 110′)
«Η Κοκκινοσκουφίτσα» (Red Riding Hood)
STAR, 23.10
Θρίλερ εκδοχή ενός παιδικού παραμυθιού που, έτσι όπως αποδίδεται εδώ, μόνο παραμύθι δεν είναι. Καλογυρισμένο, θυμίζει κάπως τη λογική του «Λυκόφωτος» (ο λύκος είναι λυκάνθρωπος), και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού σκηνοθέτρια του «Λυκόφωτος» είναι η Κάθριν Χάρντγουικ που γύρισε αυτή την ταινία. (ΗΠΑ, 2011, 92′)

HeliosPlus