Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 10 Ιουνίου

FORMULA 1
Γκραν Πρι Καναδά
ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD, 21.10
Φτάσαμε στον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 2018 και το Γκραν Πρι του Καναδά, και οι τρεις μεγάλες δυνάμεις του χώρου –Mercedes, Ferrari, Red Bull –μοιράζονται από δύο νίκες η καθεμία. Ποια ομάδα θα γίνει η πρώτη που θα κάνει το χατ-τρικ εφέτος; Η απάντηση θα δοθεί όταν έπειτα από 70 γύρους η καρό σημαία θα πέσει στην πίστα του Νησιού της Παναγίας (le Notre-Dame) στο Μόντρεαλ.


Ξένες ταινίες
«Ο αρχάριος»
STAR, 17.15
Ο Μπεν Γουίτακερ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), ένας 70χρονος χήρος, ανακαλύπτει ότι η συνταξιοδότηση δεν είναι τελικά τόσο ευχάριστη συνθήκη όσο περίμενε. Αποφασίζει με την πρώτη ευκαιρία που θα του να επιστρέψει στην ενεργό εργασιακή δράση. Ετσι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η νεαρή Τζουλς Οστιν (Αν Χάθαγουεϊ). Ο Μπεν σύντομα θα καταφέρει να κερδίσει την εμπστοσύνη της Τζουλς και μεταξύ τους αναπτύσεται μια ιδιαίτερη σχέση επαγγελματικής συνεργασίας αλλά και προσωπικής φιλίας. (ΗΠΑ,2015, 97′)

«Ενοχα ψέµατα»
ΣΚΑΪ, 01.30
Η Κέιτ Μακ Κολ είναι μια αλκοολική δικηγόρος που έχει μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Για να πάρει πίσω την άδεια άσκησης επαγγέλματος και την κόρη της χρειάζεται να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο στη ζωή της. Ως τελευταία δοκιμασία στο μικρό γραφείο που την έχουν βάλει να δουλεύει με αναστολή θα αναλάβει την υπόθεση της Λέισι Σταμπς, που ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε στη φυλακή όπου είναι έγκλειστη για μια υπόθεση που ξεκάθαρα κατασκευάστηκε εναντίον της καθώς είναι αθώα. Κι ενώ η Κέιτ, η οποία δεν έχει χάσει ποτέ υπόθεση στην καριέρα της, ερευνά την αλήθεια για τη Λέισι, θα μπλέξει σε έναν επικίνδυνο ιστό από μυστικά και ψέματα. Πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Ανα Στκάφερ, Νικ Νόλτε, Τζέιμς Κρόμγουελ (ΗΠΑ, 2013, 89′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.