Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου

Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Η εφηβεία χτυπά την πόρτα του σπιτιού του Σάββα και της Λυδίας. Η Σάντρα έχει όλα τα σημάδια. Κλείνεται στο δωμάτιό της με τις ώρες, δεν μιλάει στους γονείς της, γίνεται επιθετική χωρίς εμφανή λόγο, πηγαίνει σε πάρτι φορώντας μίνι και, το χειρότερο, αργεί να γυρίσει. Ο Σάββας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τους πάντες αλλά κυρίως την κόρη του ότι είναι ακόμα μικρή για τέτοια πράγματα. Σύμμαχός του στον «πόλεμο» απέναντι στα εφηβικά φλερτ και τα μίνι στέκεται ο Βαγγέλης, γιατί μόνο όποιος έχει κόρη καταλαβαίνει.

Ξένη σειρά
«Πειθώ»
ΕΡΤ1, 22.00
Το τελευταίο ολοκληρωμένο έργο που έγραψε η Τζέιν Οστεν έχει τη χάρη, τη λεπτή ειρωνεία και το πνεύμα των άλλων έργων της, αλλά θεωρείται επίσης το συγκινητικότερο απ’ όλα. Γιατί είναι μια ιστορία για την πιο βαθιά ευχή μας –και αυτή που εκπληρώνεται πιο σπάνια απ’ όλες: τη δεύτερη ευκαιρία. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Αν Ελιοτ άφησε την αγάπη να φύγει από τη ζωή της. Αφησε τον σνομπ πατέρα της και την υπόλοιπη οικογένειά της να την πείσουν ότι ο άνδρας που ερωτεύτηκε δεν ήταν αντάξιός της –δεν είχε ούτε τα πλούτη ούτε την κοινωνική θέση που της ταίριαζαν. Και έτσι διέλυσε τον αρραβώνα της μαζί του.

Ξένη ταινία
«Κούρσα θανάτου» (Death race)
STAR, 22.10
Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ’ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες όπου στο τέλος μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός. Πρόκειται για remake της καλτ ταινίας του 1975 «Death Race 2000», με τους πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Κάρανταϊν και Σιλβέστερ Σταλόνε να ισοπεδώνουν περαστικούς για να συλλέξουν πόντους. Πρωταγωνιστούν οι Ιαν Μακ Σέιν, Τζέισον Στέιθαμ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Τζόαν Αλεν. (ΗΠΑ/Γερμανία/Βρετανία, 2008, 95′).

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.