Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 8 Μαΐου

Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Η Μίκα δέχεται τη χρηματοδότηση του Βλάση για το Πάρκο και η Ρενάτα βοηθάει τον Αχιλλέα να συνέλθει από την κρίση με το στομάχι του. Η Σύλβια και ο Ζούβας τσακώνονται για το φύλο του μωρού που μια μέρα θα κάνουν, ενώ ο Δαμιανός αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Φώτη έχοντας υποψίες για τη δράση του. Η Μένη προσπαθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις σφοδρές κατηγορίες εναντίον της και ο Λουκάς προτείνει στην Αιμιλία να έχουν κρυφή σχέση.


Ξένες ταινίες
«Σχέδιο απόδρασης»
STAR, 21.00
Ο Ρέι Μπρέσλιν, ο πιο ξακουστός εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφάλειας φυλακών παγκοσμίως, πέφτει θύμα πλεκτάνης και παγιδεύεται σε μια φυλακή-κλουβί, υψίστης ασφαλείας, ανάμεσα σε σεσημασμένους βαρυποινίτες και επικίνδυνους εγκληματίες. Εκεί, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, συναντά τον «άγριο» της φυλακής, Εμιλ Ροτμάγερ, με τον οποίο θα καταστρώσουν ένα αμίμητα επικό «Σχέδιο Απόδρασης». Πρωταγωνιστούν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τζιμ Καβίζελ, Εϊμι Ράιν, Σαμ Νιλ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο. (ΗΠΑ, 2013, 103′)

«Η σπηλιά»
ΣΚΑΪ, 00.30
Βαθιά μέσα στο ρουμανικό δάσος μια ομάδα επιστημόνων ανακαλύπτει τα ερείπια ενός μοναστηριού του 13ου αιώνα. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο συμπεραίνουν ότι το μοναστήρι είναι χτισμένο πάνω από μια είσοδο που οδηγεί σε μια υπόγεια σπηλιά. Οι βιολόγοι πιστεύουν ότι στη σπηλιά ίσως αναπτύσσεται ένα καινούργιο οικολογικό σύστημα και γι’ αυτό προσλαμβάνουν μια ομάδα αμερικανών εξερευνητών σπηλαίων να τους βοηθήσουν στην έρευνά τους. Η ομάδα των ειδικών ξεκινά αμέσως τη διερεύνηση, όμως αυτό που βρίσκουν στα βάθη της σπηλιάς δεν είναι απλά ένα νέο οικολογικό σύστημα, αλλά ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο είδος. Πρωταγωνιστούν οι Κόουλ Χάουζερ, Λένα Χίντεϊ, Μόρις Τσέστνατ, Πάιπερ Περάμπο. (ΗΠΑ / Γερμανία / Ρουμανία, 2005, 97′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.