Basket League Playoffs 2018
ΠΑΟΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΕΡΤ1, 18.30


Τηλεπαιχνίδι
«Still standing»
ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» ως το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Ηλίας κερδίζει σε έναν διαγωνισμό ένα ονειρεμένο ταξίδι. Τελικός Μουντιάλ στη Ρωσία. Αλλά έχει ένα μόνο εισιτήριο. Πώς θα αντιδράσει άραγε η Μαρίνα στα σχέδιά του; Οι μέρες πέρασαν και η Βούλα δίνει μεθαύριο Νέα Ελληνικά. Το άγχος της είναι τόσο μεγάλο που παθαίνει κρίση πανικού. Συνέρχεται σχετικά γρήγορα, αλλά ο Μηνάς ανακαλύπτει ότι, ενώ εκείνη νομίζει πως μιλάει κανονικά, οι φράσεις που βγαίνουν από το στόμα της είναι εντελώς ακαταλαβίστικες και αποφασίζει πως πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα.


Ξένη ταινία
«Θεωρίες συνωµοσίας»
STAR, 00.15
Ο Τζέρι Φλέτσερ (Μελ Γκίμπσον) είναι ένας καθημερινός άνθρωπος της Νέας Υόρκης, έχει όμως ένα περίεργο χόμπι. Δημιουργεί με το μυαλό του περίπλοκα ως απίθανα σενάρια για τα πάντα –δραστηριότητες παρακρατικών οργανώσεων, μηχανορραφίες μυστικών υπηρεσιών και ύποπτα πειράματα της NASA –και ύστερα δημοσιεύει τις απόψεις του σε ένα περιοδικό. Σύντομα θα αντιληφθεί πως αυτή η ενέργειά του ίσως αποβεί μοιραία για τη ζωή του, αφού ξαφνικά κάποιοι θα θελήσουν να τον βγάλουν από τη μέση. Αυτό σημαίνει ότι μία από τις θεωρίες του αποδείχθηκε αληθινή. Ποια όμως απ’ όλες; Στην έρευνά του θα του συμπαρασταθεί η Αλις Σάτον (Τζούλια Ρόμπερτς), υπάλληλος της κυβέρνησης. (ΗΠΑ, 1997, 125′)

HeliosPlus