Το ΝΒΑ «καλεί» τον Κατσικάρη, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Σε ομάδα του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Φώτης Κατσικάρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, eldia.es.

Σε ομάδα του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Φώτης Κατσικάρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας,eldia.es.

Πιο συγκεκριμένα, ο 51χρονος κόουτς, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν 2017-18 την Τενερίφη, δέχθηκε πρόταση από την Μάλαγα. Ο Κατσικάρης αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας από την Ανδαλουσία και ο λόγος για την απόφασή του αυτή, είναι το γεγονός πως δέχθηκε πρόταση από το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κατσικάρης θα «ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του ΝΒΑ που τον «ζήτησε» και θα παραμείνει εκεί για τρία χρόνια.

Ο Έλληνας τεχνικός, στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, πέρα από την Τενερίφη, έχει «κοουτσάρει» τις ΑΕΚ, Ντιναμό Αγ. Πετρούπολης, Βαλένθια, Άρη, Μπιλμπάο, Μούρθια, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.