Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 1 Ιουνίου

Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα µία… βραδιάτικα» ALPHA, 21.50
Απόψε το «Νότα μία… βραδιάτικα» υποδέχεται τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Κόνι Μεταξά. Τρεις παίκτες έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Ο Σπύρος αφήνει για λίγο το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πιάνει τις νότες. Ο Γιάννης τραγουδά και ταυτόχρονα δηλώνει… «Είμαι πολύ ωραίος»! Η Κόνι ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο το «You know I’m no good» της Amy Winehouse. Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε γνωστά τραγούδια και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.



Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου» ALPHA, 20.00
Η Σύλβια μαθαίνει ότι μπορεί να ζει ο πατέρας της και βιώνει δραματικές στιγμές συγκίνησης. Ο Δαμιανός από την άλλη είναι θυμωμένος που ο πατέρας του τους παράτησε. Η Αιμιλία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και παράλληλα να βρει μια φωτογραφία του Αντρέα για να μπορέσουν να τον ψάξουν. Ο Βλάσης ψάχνει κι αυτός, και με τη βοήθεια της Μίκας βρίσκει μια άκρη και μαθαίνει ότι τα λεφτά τα πήρε μια γυναίκα.



Ξένη ταινία
«Φρανκενστάιν» STAR, 23.30
Ο Aνταμ Φρανκενστάιν, το φριχτό δημιούργημα του επιστήμονα Βίκτορ Φρανκενστάιν, περιπλανιέται μόνος του για αιώνες, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα, σκοτώνοντας δαίμονες και προστατεύοντας την ανθρωπότητα. Μαζί του έχει και το μυστικό της αναγέννησης των ανθρώπων, ένα μυστικό που οι δαίμονες θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ενώ το τάγμα των Gargoyles να καταστρέψει. Ετσι, ο Ανταμ θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου όπου θέλοντας και μη θα κληθεί να πάρει θέση. Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα. Πρωταγωνιστούν οι Ααρον Εκχαρτ, Μπιλ Νάι, Μιράντα Οτο, Ιβόν Στραχόβσκι, Τζέι Κόρτνεϊ. (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2014, 79′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.