Mastercard: Event «ανεκτίμητης αξίας», για τον τελικό του Champions League

H Mastercard υποδέχτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε ένα event ανεκτίμητης αξίας, για το μεγάλο τελικό του UEFA Champions League

H Mastercard υποδέχτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε ένα event ανεκτίμητης αξίας, για το μεγάλο τελικό του UEFA Champions League
Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, καλωσόρισε και φέτος στην Αθήνα τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς», σε ένα event αφιερωμένο στο μεγάλο τελικό του UEFA Champions League 2018.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, η Mastercard καλωσόρισε τους τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard®, τους συνεργάτες της και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θερινού κινηματογράφου Cine Φλοίσβος στο Φάληρο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την κορυφαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση της χρονιάς.
Όπως δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, «για ακόμα μια χρονιά, μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας. Μέσα από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και στους κατόχους καρτών Mastercard®, δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους καλεσμένους, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο, να ζήσουν μαζί μας μια ακόμα ανεκτίμητη εμπειρία».
Από μία τέτοια εορταστική βραδιά δεν έλειψαν φυσικά και οι εκπλήξεις, πριν από το μεγάλο ματς.
Μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν σε ένα μοναδικό photobooth όπου painting artists «ζωγράφιζαν» το κοινό με light effects. Ταυτόχρονα, ένα ειδικό ποδοσφαιρικό τέρμα έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους να δοκιμάσουν την ικανότητά τους στο σκοράρισμα και να λάβουν αναμνηστικό slow motion βίντεο.
Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα συναρπαστικό ματς, στον παλμό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής γιορτής, παρακολουθώντας κάθε λεπτό και φάση του αγώνα σε ζωντανή μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.
Η «Βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, κατακτώντας για 13η φορά, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, το τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην Ευρώπη.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και δυο σημαντικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Άγγελος Μπασινάς του Παναθηναϊκού, και ο Αντώνης Νικοπολίδης του Ολυμπιακού, για ένα ξεχωριστό meet & greet session με το κοινό και φωτογραφίες με τους fans τους.
Επίσης, η Μαρία Ζαφειράτου, ως παρουσιάστρια της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους δύο παίκτες στη σκηνή, για μία αλληλεπίδραση-έκπληξη με τους καλεσμένους. Και οι δύο μίλησαν για τη δύναμη του ποδοσφαίρου, μια δύναμη που φέρνει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, ενώ τόνισαν το πώς το ποδόσφαιρο τους έκανε καλύτερους ανθρώπους.
Οι δύο παίκτες παρουσίασαν το βίντεο Mastercard «22 Languages» video με τον Pele, το οποίο προβάλλει τη μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.