Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Μετά από μια επιτυχή εγχείρηση του Μενέλαου, η κόρη του ασθενούς έρχεται στο σπίτι των Τριαντάφυλλων για να τον ευχαριστήσει. Εκεί, γνωρίζει τον Κωνσταντίνο και τον ερωτεύεται αμέσως. Φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα, αφού είναι ντροπαλή, καθωσπρέπει, γλυκομίλητη και ονόματι Κωνσταντίνα. Η συμμετοχή της σε μια έρευνα θα τους φέρει πιο κοντά, αφού ζητάει τη βοήθειά του στη μελέτη, κι ενώ εκείνος νομίζει ότι είναι ένα απλό αίτημα για βοήθεια, όλοι βλέπουν πως η κοπέλα θέλει κάτι παραπάνω. Η Αντωνία ζηλεύει, και με τη Λυδία ψάχνει τρόπους να τη βάλει στη θέση της. Μόνο που η Κωνσταντίνα πιστεύει ότι η θέση της είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο. Iσως είναι ώρα για την Αλεξάνδρα να αναλάβει δράση.


Ξένη ταινία
«San Andreas: Επικίνδυνο ρήγµα»
STAR, 22.00
Μετά την ενεργοποίηση του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγός του αποφασίζουν να πάνε στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν. Πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζόνσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Πολ Τζιαμάτι. (ΗΠΑ, 2015, 108′)

HeliosPlus