Don’t Drink It, Explore It

Το ΜΕΤΑΧΑ γιορτάζει τα 130 χρόνια του και σε συνεργασία με τους The Clumsies σχεδιάζει μία μοναδική εμπειρία με 3 κοκτέιλ εμπνευσμένα από 3 μεγάλους εξερευνητές.

Το METAXA ξεκίνησε από την Ελλάδα το 1888, όταν ο Σπύρος Μεταξάς, δημιούργησε ένα μοναδικό ποτό. Ενώ αρχικά συγκρίθηκε με cognac και αργότερα με brandy, ήταν δύσκολο να μπει σε κάποια κατηγορία και έτσι έγινε γνωστό ως το Original Greek Spirit, ένα κεχριμπαρένιο ποτό από αρωματικά μοσχάτα κρασιά της Σάμου.

Επέτειος
Το ΜΕΤΑΧΑ φέτος κλείνει 130 χρόνια και αποκαλύπτει μια νέα καμπάνια που εκφράζει το όραμά του για την εξερεύνηση, «μιλώνας» σε όσους αισθάνονται καθημερινά εξερευνητές και ψάχνουν τις απολαύσεις της ζωής. Παράλληλα, μας καλεί να εξερευνήσουμε την Ελλάδα, μέσα από μια συνεργασία με το μπαρ The Clumsies και με κεντρικό της μήνυμα, “Don’t Drink it, Explore it”.

3 εξερευνητές
Για να ενσαρκώσει αυτό το ταξίδι των αισθήσεων, το METAXA αναζήτησε ξεχωριστές προσωπικότητες, που έχουν την εξερεύνηση μέσα στην καθημερινότητάς τους, για να προβάλουν και να μεταδώσουν αυτό το απλό μήνυμα, φέρνοντας στην επιφάνεια τον εξερευνητή που κρύβεται μέσα σε όλους μας.

Mike Horn
Ενας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του καιρού μας, γεμάτος ενθουσιασμό για τη ζωή, που θέλει να συνεχίσει τις εξερευνήσεις χωρίς όρια.

Laura Bingham
Η Laura έκανε πολλά ταξίδια αλλά μόνο αφού έκανε ένα τετράμηνο ταξίδι σε όλη τη Νότια Αμερική, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει εξερευνήτρια, για να γνωρίσει τον εαυτό της μέσα από την εξερεύνηση.

Guillaume Néry
Εξερευνώντας τα άγνωστα βάθη των ωκεανών, δεν επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό και τα ρεκόρ. Ο σκοπός του είναι να πετυχαίνει αποτελέσματα που θα αντέξουν στο χρόνο.

Τα κοκτέιλς των εξερευνητών
Ο bartender Βασίλης Κυρίτσης, από το μπαρ The Clumsies κλήθηκε να δημιουργήσει τα κοκτέιλς των τριών εξερευνητών, εκφράζοντας τον χαρακτήρα του καθενός. Ετσι δημιούργησε το Pole 2 Pole, για τον Mike Horn, το Smooth Ride, για τη Laura Bingham και το Deep Dive, για τον Guillaume Néry.

METAXA & THE CLUMSIES EXPLORE GREECE
Για να γιορτάσει τα 130 χρόνια του, το METAXA τον Ιούλιο του 2018, ένα ιστιοφόρο με επιβάτες πέντε από τους καλύτερους bartender του κόσμου εξερευνά τρία ελληνικά νησιά. Το ιστιοφόρο “METAXA & The Clumsies Explore Greece” θα αγκυροβολήσει στη Μύκονο, την Αντίπαρο & την Πάρο, έχοντας μαζί του μια διεθνή ομάδα Bartenders.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.