Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα στις σημερινές (15/5) αναφορές σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον παίκτη!

Χθες (14/5) τoυρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Καθώς η τουρκική ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα, στους Τούρκους «γυάλισε» ο Δημήτρης Πέλκας. Σήμερα (15/5) νέο τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον διεθνής μεσοεπιθετικός του και το ποσό κρίθηκε υψηλό για την ομάδα από τη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημειώνει: «Απέναντι στο πιθανότητα του διαζυγίου με τον Ταλίσκα, η Μπεσίκτας αναζητεί παίκτη για τη θέση «10». Ο πρώτος στη λίστα είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε για τον Πέλκα επτά εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας βρίσκει ακριβό το παίκτη και κατευθύνεται σε άλλους υποψηφίους της λίστας. Ο Κωνσταντίνος Φορτούνης που παίζει στον Ολυμπιακό, έρχεται στην ατζέντα. Οι «αετοί» επιτάχυναν τη συζήτηση για τον 25χρονο μέσο…»