Βasket League Playoffs 2018
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΕΡΤ1, 18.00


Europa League
Τελικός: Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης
ΕΡΤ1, 21.45


Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Σοφία ετοιμάζει πάρτι γενεθλίων και ζητάει από τον Μπάμπη και την Ξένια να φύγουν από το σπίτι. Μια ανθισμένη γλάστρα πυροδοτεί τις αλλεργίες και την γκρίνια του Αγγελου. Ειδικά όταν ανακαλύπτει πως η Βέλη έχει γοητευτεί από τον ανθοπώλη. Η Μαρίνα μαγειρεύει συνεχώς ό,τι ζητήσει η έγκυος πια φίλη της, η Σάντρα, που «της μυρίζουν» διάφορες λιχουδιές. Ο Ηλίας αρχίζει να ζηλεύει.
Ξένη σειρά
«Dark minds» ΣΚΑΪ, 00.30
Η παραλία Τόρι Πάινς ήταν πάντα ένας ειδυλλιακός και ήσυχος προορισμός για τους τουρίστες. Κι όμως, τη δεκαετία του ’70 αυτός ο επίγειος παράδεισος έγινε το σκηνικό της αποτρόπαιης δολοφονίας μιας έφηβης κοπέλας. Το τραγικό συμβάν επαναλήφθηκε έξι χρόνια αργότερα, με μια πανομοιότυπη δολοφονία. Τριάντα χρόνια μετά κανείς ύποπτος δεν έχει ακόμη συλληφθεί, και γι’ αυτό ο δημοσιογράφος M. Γουίλιαμ Φελπς ψάχνει για νέα στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου.


Ξένη ταινία
«Fantastic Four» STAR, 22.00
Ο δρ Ριντ Ρίτσαρντς (Γιόαν Γκρίφιθ) είναι επιστήμονας και αστροναύτης. Θεωρεί ότι αν μέσω ενός διαστημοπλοίου προσεγγίσει μια κοσμική καταιγίδα και εκθέσει έναν ζωντανό οργανισμό σε αυτή, θα μπορέσει να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Μόνο που η καταιγίδα «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις. Ο ίδιος γίνεται ο Mr. Fantastic, με την ικανότητα να κάνει το σώμα του εύπλαστο. Η Σου Στορμ (Τζέσικα Αλμπα) γίνεται η Invisible Woman, με την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Ο Τζόνι Στορμ (Κρις Eβανς) γίνεται ο Human Torch, με την ικανότητα να ελέγχει τη φωτιά, και τέλος ο Μπεν Γκριμ (Μάικλ Τσίκλις) μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα με υπερφυσική δύναμη. (ΗΠΑ, 2005, 94′)

HeliosPlus