Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 15 Μαΐου

Τηλεπαιχνίδι
«Deal»
ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ANT1, 23.15
Η κυρία Φωτεινή καταφθάνει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των αντρών και είναι αποφασισμένη να «τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι», πάντα υπό τις οδηγίες της Κατερίνας. Παράλληλα, ο Αντώνης βρίσκεται ολοένα και περισσότερο ανάμεσα σε Λουκία και Πηνελόπη μην ξέροντας ποια να διαλέξει. Ο Πέτρος ψάχνει να βρει σπίτι για να μείνουν με τη Δανάη, όμως θέλει να της κάνει έκπληξη και της το κρατάει κρυφό. Η Βιολέτα συνεχίζει το διαδικτυακό της φλερτ με τον «Στάθη» χωρίς να ξέρει ότι ο «Στάθης» είναι ο Ευτύχης.


Ξένη ταινία
«Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων»
STAR. 00.30
Ο Μάικλ Χόλερ είναι ένας πασίγνωστος και χαρισματικός δικηγόρος του Λος Aντζελες, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο το αυτοκίνητό του. Εχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του υπερασπίζοντας μικροαπατεώνες, μέχρι που αναλαμβάνει μια σπουδαία υπόθεση: την υπεράσπιση ενός πλούσιου πλέιμποϊ του Μπέβερλι Χιλς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Η υπόθεση αρχικά δείχνει απλή και ιδιαίτερα κερδοφόρα για τον Μάικλ. Σύντομα όμως εξελίσσεται σε μια θανάσιμη μάχη ανάμεσα σε δύο δεξιοτέχνες της χειραγώγησης. Πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακόναχι, Ράιαν Φελίπε, Μαρίζα Τομέι, Γουίλιαμ Μέισι, Τζον Λεγκουιζάμο, Τζος Λούκας, Λόρενς Μέισον, Φράνσις Φίσερ. (ΗΠΑ, 2011, 109′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.